El consistori redueix el 20% del servei recollida de residus i neteja viària

L’Ajuntament preveu estalviar 46.000 traient a concurs el servei de telecomunicacions.

El ple de Mollet va aprovar dimarts la modificació del contracte de gestió indirecta dels serveis de recollida de residus i neteja viària. Aquesta modificació està relacionada amb el Pla d’Ajustament que el consistori molletà està duent a terme en els darrers mesos. Així, la retallada del servei és del 20% tot i que es manté 54 llocs de treballs, amb una acord entre empresa i treballadors, que comporta la reducció de salaris 4%, l’ampliació a 37 hores setmanals i tres acomiadaments amb possible recol·locació.

Estalvi de 46.000 euros anuals pel servei integral de telecomunicacions

D’altra banda, l’Ajuntament ha aprovat el plec de clàusules administratives particulars i tècniques del contracte per a la prestació del servei integral de telecomunicacions, i de la convocatòria de licitació. És a dir, el consistori s’estalviarà amb aquesta nova adjudicació uns 46.000 euros anuals.

Tal i com va explicar el regidor de Noves Tecnologies i Administració Electrònica, Jordi Talarn, el govern pensa més en un model transversal i  vol "que les infraestructures i serveis s'entenguin com un tot, amb una gestió unitària, i s'arribi a la màxima eficiència" va explicar Talarn.  •

Edicions locals