Jordi Talarn, nou president de CDC Mollet

Convergència renova l’executiu local després del 16è Congrés Nacional.

L’assemblea local de Convergència Democràtica de Catalunya a Mollet va escollir dimecres 30 de maig un nou Comitè Executiu Local el qual encapçala Jordi Talarn.


Els convergents renoven el seu comitè executiu local, tal i com marquen els estatuts del partit i fruit del procés de renovació territorial engegat després del 16è Congrés de Convergència.

A l’Assemblea es va presentar una única candidatura a comitè executiu local encapçalada per Jordi Talarn que va ser recolzada amb un 96,55% de vots favorables i un 3,45% de vots en blanc dels assistents en votació secreta.

El nou president local va marcar com a objectius en primer lloc fer de CDC un partit encara més fort. Creixent en implantació, amb gent i amb presència al teixit social de la ciutat. També es pretén consolidar la imatge d’opció de Govern sòlida: "Som gent seriosa, que sabem el que toquem i que treballem en equip, gran part de les polítiques que s’apliquen actualment a la nostra ciutat formen part del programa electoral de CiU " va declarar Talarn.  I per últim, treballar el model de ciutat que vol el partit i contrastar-lo amb la gent.

El nou Comitè Executiu Local està composat per:

President: Jordi Talarn

Secretari organització: Pere Gordi
Secretària dinamització militància: Roser Serra (JNC)
Secretària participació: Carme Segú
Secretari política municipal: Joan Daví
Secretari formació: Carles Daví
Secretari comunicació: Arcadi Viñas
Tresorer: Pere Martínez

Vocals: 18 militantes i militants amb la funció de donar suport a cadascuna de les àrees esmentades.

Edicions locals