La Martina, casa d'àpats de la cuina catalana

c/ Berenguer III, 58 T/610 145 087


Un nou restaurant de cuina catalana ha obert a la ciutat. Es tracta de La Martina, casa d’àpats, al carrer Berenguer III, 58 de Mollet del Vallès.

La Martina destaca per tenir una carta variada i enfocada a tots els públics. D’una banda, àmplia varietat de carns i peixos però també en arrossos com la paella de marisc, l’arròs negre o l’arròs caldós amb Llamàntol. La Martina també pensa en els més petits i per això compta amb un menú infantil.

I ara, de cara l’estiu, La Martina compta amb una esplèndida terrassa al bell mig de la Rambla Balmes per a que vinguis a fer un àpat però també a prendre un cafè, una cervesa o degustar unes tapes.

La Martina ofereix de dilluns a divendres un menú migdia de 9’95 euros amb quatre primers i quatre segons per triar, postres i beguda. Si dos plats són massa per tu, La Martina ofereix també mig menú migdia amb plat únic (un primer: 6’50 euros o un segon: 7’50 euros), postres i beguda. També podràs gaudir a les nits de les tapes i racions de la seva cuina. 

Cal destacar que les especialitats de La Martina són els arrossos com la Paella de Marisc o la d’Arròs caldós amb llamàntol sense oblidar les graellades i mariscades al millor preu. Totes les paelles es poden fer per emportar.

Horari: de dimarts a dissabte de 10h a 23:45h, excepte dimecres i diumenge nit que, com el dilluns, tanca.

Edicions locals