Aquest diumenge, la 20a Festa de l’Esport al Carrer

El programa d’activitats que es realitzaran a l’Avinguda Llibertat de 11 h a 14 hores contempla modalitats com l’atletisme, el futbol, el bàsquet, els escacs o un circuit d’educació viària, entre d’altres.El proper diumenge 3 de juny, l’Ajuntament de Mollet organitza la 20a Festa de l’Esport al Carrer. Durant la jornada hi haurà activitats obertes a l’avinguda Llibertat i al Centre Municipal d’Esport i Salut, Ca n’Arimon.

El programa d’activitats que es realitzaran a l’Avinguda Llibertat de 11 h a 14 hores contempla modalitats com l’atletisme, el futbol, el bàsquet, els escacs o un circuit d’educació viària, entre d’altres. En el marc d’aquesta 20a Festa de l’esport al carrer, l’Ajuntament compta amb la col·laboració de la Policia Municipal de la ciutat i d’entitats esportives com el Club Patinatge Artístic Mollet, Club d’Escacs Mollet, Club Moto Mollet Escuderia Isern, Club Tennis Mollet, UD Molletense, Mollet Hoquei Club, Club Ciclista Mollet i el Club Atlètic Mollet.

Aquesta 20a edició de la Festa de l’Esport al Carrer de Mollet s’emmarca dins la 11a Festa de l’esport que celebra la Diputació de Barcelona durant aquest proper cap de setmana. Mollet del Vallès és un dels municipis adherits a aquest programa que es realitza en cooperació amb els ajuntaments i l'Agrupació Territorial dels 15 Consells Esportius de la província i compta amb la participació de diverses entitats esportives que conformen el teixit associatiu esportiu del territori. L'objectiu de la festa és, essencialment, que els municipis de la província realitzin activitats en instal•lacions esportives municipals (pavellons, piscines, pistes, etc.), així com places, carrers o la muntanya, perquè el conjunt de la ciutadania pugui gaudir de l'esport de manera lúdica i festiva. En el marc d’aquesta festa, el Centre Municipal d’Esport i Salut, Ca n’Arimon s’oferirà una master class d’spinning i una altra d’aiguagym a les 12 h que serà oberta a tothom.

Edicions locals