Mollet celebra la sisena edició del Ple del Consell d'Infants

Els 27 alumnes de sisè de primària, escollits com a representants dels infants de la ciutat, van fer propostes sobre la Festa Major.

Diumenge la sala de plens de l'Ajuntament va acollir la celebració de la 6a edició del Ple del Consell Municipal dels Infants de Mollet. Enguany van participar 25 alumnes de 6è de primària que han estat escollits com a representants dels infants de la ciutat. Els petits regidors van presidir el ple acompanyats per l'alcalde, Josep Monràs, i la regidora d'Educació, Alícia Domínguez. També van estar presents representants del PP i ERC. Durant l'acte, els joves van formular propostes per millorar la Festa Major com ara la creció d'un capgròs per cadascuna de les escoles de la ciutat, organitzar més activitats infantils i baixar les tarifes de pàrquing i zona blava.


Un cop escoltades les propostes, l'alcalde de la ciutat, Josep Monràs, va agraïr la tasca dels joves: "Per nosaltres és molt important aquest ple. Estudiarem atentament les vostres suggerencies perquè enguany tinguem una Festa Major més participativa i engrescadora. De moment, heu estat el grup més festuc des de que jo sóc alcalde. Em reuniré amb la regidora de Cultura perquè inclogui enguany més activitats per als joves".

El Consell Municipal dels Infants de Mollet es va crear el curs 2006-2007 amb l’objectiu d’esdevenir un òrgan de participació de l’alumnat de la ciutat, a més de ser una eina pedagògica perquè els infants aprenguin els processos democràtics i el funcionament dels ajuntaments. En aquest sentit, totes les classes de 6è de primària de les escoles molletanes han visitat l’Ajuntament i han pogut parlar amb els regidors i l’alcalde i conèixer de prop la Sala de Plens.

Edicions locals