Tres juvenils del CF Mollet UE fitxen pel nou anunci de Nike

Els jugadors molletans van ser uns dels 20 seleccionats d'un càsting de més de 500 persones.

Juntament amb Piqué, Iniesta, Ribery o Neymar hi han dos jugadors del Juvenil A i un del C del Mollet al darrer anunci de Nike. Són Ivan Arroyo, Mamadou Diakhite i Aaron Parra. Els tres futbolistes van superar amb èxit un casting de més de 500 persones i ara apareixen en el darrer spot de l'empresa dels Estats Units, que barreja jugadors de talla mundial amb joves promeses.

Pels dos jugadors del Juvenil A l'experiència de poder gravar juntament als seus ídols ha estat el millor reconeixement. "La gent que em coneix quan m'ha vist m'ha dit que jo què feia, que quin crack era. Però jo m'emporto haver pogut passar uns minuts amb jugadors com Iniesta o Piqué", explica Arroyo, que en el seu cas surt pujant a una taula i fent un xut potent. "El xut és tal qual. No hi han proves d'ordinador. Vaig trepitjat tota la taula i vaig poder fer uns quants xuts fins que em van dir prou", recorda el molletà.

Per la seva banda, Diakhite surt corrent enmig del camp. "És una gran experiència, només el fet que m'hagin seleccionat ja és un premi. Al dia de la prova ens fan fer diferents entrenaments i després quan ja hi érem de rodatge va ser una passada. M'ho vaig passar molt bé", afegeix el molletà. Tots dos van ser cridats a fer la prova directament des de l'empresa esportiva.De fet, Dani Martínez, ex jugador del Juvenil A fins aquesta temporada, també va ser escollit.[swf object]

Edicions locals