Creu Roja i la Fundació Sanitària oficialitzen la seva col·laboració en l'àmbit social

Els presidents de la Fundació i Creu Roja, Martí Fabré i Romà Parera, signen un conveni de col·laboració amb dues accions més a treballar.

La Fundació Sanitària de Mollet i la Creu Roja Mollet-Baix Vallès han signat aquest migdia un conveni de col·laboració mitjançant el qual es vol crear estratègies per conèixer i donar resposta a les noves situacions de necessitat i desigualtat social del territori de referència, amb la voluntat de treballar de manera conjunta i en xarxa per tal d’actuar sobre els factors que generen situacions de pobresa, vulnerabilitat i exclusió social.

L’acte d’aquest matí ha formalitzat una col·laboració que ambdues institucions ja venen realitzant des de fa més d’un any, i en el marc de la qual s’incorporen amb aquest conveni algunes accions noves com els programes de formació adequada i en el temps del voluntariat de Creu Roja i el desplegament en el si de l’Hospital alguns dels programes de Creu Roja que desenvolupa el seu voluntariat. La signatura del conveni ha anat a càrrec del president de la Fundació Sanitària de Mollet, Martí Fabré, i el president de la Creu Roja Mollet-Baix Vallès, Romà Parera.

A més d’aquestes dues accions, la Fundació Sanitària de Mollet s’encarrega de la dotació de l’ambulància de Creu Roja amb el material necessari; col·labora a la Taula de Coordinació d’Entitats en projectes de la ciutat com són el menjador social, així com amb campanyes pròpies de la Creu Roja com la recollida de joguines per Nadal.

Edicions locals