La directiva del CF Mollet UE fa balanç d’una temporada ‘dura’

La trobada entre directius i periodistes serveix per destapar algunes polèmiques.


La junta directiva del CF Mollet UE va admetre aquest dimarts en roda de premsa haver patit un distanciament amb el cos tècnic i alguns jugadors del primer equip.

El portaveu de la junta, Joan Albert Moreno, va llegir el comunicat que l’entitat ha cregut oportú fer públic per tal d’aclarir tot el que ha passat des del febrer cap aquí. I és que tot va començar, segons el club, quan Albert García va demanar tres fitxatges al mercat d’hivern i conseqüentment s’havia de donar la baixa a Xavi i Victor Manuel Sánchez. García va parlar amb Xavi però no amb Víctor al qual li va comunicar el mateix president Feliu Tura: “Era una decisió consensuada amb l'entrenador i la sorpresa va ser veure com el tècnic el posava de titular en el següent partit", va assegurar Moreno.

La primera volta de l’equip de García va ser impecable. A la jornada 20 ja duien 44 punts i lideraven la classificació per davant d’equips històrics com el Figueres o el Palamós. SMoreno va explicar que després d’aquesta jornada els capitans de l’equip, recolzats pel tècnic, van demanar la prima de l’ascens: “No ens hi vam negar, però amb l’experiència de dos ascensos, la nostra reacció va ser: ‘ja en parlarem. ” va explicar Moreno que va afegir “vam demanar deixar passar unes jornades i casualitats, l'equip va perdre els següents quatre partits”.

Va ser aleshores quan la junta, pressionada també per una sensació d’eufòria de la massa social que començava a diluir-se, va donar un ultimàtum a García en el partit contra l'aleshores cuer, el Manresa, i una victòria va sustentar al tècnic. "El comportament de certs jugadors com Marc Fortuny, i algun altre més, fent 'botifarres' a la grada va ser molt greu. El primer equip ha actuat com una illa dins aquest club que té 93 anys d’història” va recordar el portaveu. Va ser la gota que va fer vessar el got, però la directiva va complir i respectar la continuïtat del tècnic "per haver assolit l'objectiu de la salvació", va explicar el vicepresident del club, Jordi Candela.

Dels darrers 42 punts només se'n van sumar 9: uns números de descens. De fet des que es va assolir el liderat a la jornada 20 es guanyen 5 punts de 33 possibles fins ja no tenir possibilitats de pujar. "Entenem que això és esport i que a vegades la pilota no entra. Però ja no hi havia diàleg ni amb el tècnic ni amb molts jugadors", va dir  Candela.

Jordi Muñoz podria ser el relleu d’Albert García a la banqueta

La secretaria tècnica treballa ja en la propera temporada per fer un equip competitiu amb aspiracions d’ascens. Fins el moment manté contactes amb jugadors de la mateixa categoria, algun de la Segona Catalana i algun de Tercera Divisió. Pel que fa a la direcció de l’equip, tot apunta a que l’entrenador de la propera temporada serà Jordi Muñoz que aquest curs ha dirigit el CF Ripollet de Primera. Segons apunta la secretaria tècnica només faltarien alguns serrells per tancar la seva contractació.

Al final de la roda de premsa el president Feliu Tura es va mostrar optimista i amb ganes: “ho hem passat molt malament, ara volem recuperar la il·lusió i volem pujar a Tercera” va declarar. 

Edicions locals