Quartet Aloma enceta el cicle de concerts ‘Sona La Marineta’

Un nou cicle de concerts de música de cambra que acollirà l’emblemàtic edifici molletà.


Durant els dissabtes 9, 16 i 30 de juny a les 20 h al Centre Cultural La Marineta, es podrà escoltar música clàssica d’autors del renaixement, classicisme i romanticisme, i de més contemporanis com Josep Padró, Aleksandr Skriabin i Rebecca Clarke.

Aquest dissabte, 9 de juny, el Quartet Aloma, amb Pau Albert, flauta; Roser Cortès, violí; Albert Madero, viola; i Anna Berruezo, violoncel; interpretarà peces de Mozart i de Padró.
El proper dissabte, 16 de juny el trio format per Anna Bayod, violí; Irene Labrador, violoncel; i Mercè Villanueva, piano; interpretarà Beethoven; i el trio format per Núria Monzonis, flauta; Irene Labrador, violoncel; i Xavier Palà, piano; interpretarà Weber.

L’últim concert serà dissabte 30. El duo format per Anna Villaescusa Rebull, piano; i Laura Erra Torras, viola; interpretarà peces de Bach, Haydn, Mendelssohn, Scriabin, Shumann i Clarke.
En cas que aquest tipus de concerts tinguin una bona acollida per part del públic, l’Ajuntament té la intenció de continuar amb aquest cicle, ja que la ciutat de Mollet té una molt bona oferta d’ensenyament musical, tant pel que fa a l’escola municipal de música com a escoles privades. Cal recordar que al cicle Sona La Marineta que s’estrenarà aquest proper divendres, es comptarà amb la presència de joves intèrprets molletans que han estudiat a les escoles de música de la ciutat.

Edicions locals