Jordi Muñoz, nou entrenador del CF Mollet

L'extècnic del CF Ripollet, de 57 anys, arriba acompanyat del golejador Diego Novo.

El CF Mollet UE ha comunicat que Jordi Muñoz serà l'entrenador del primer equip del CF Mollet UE per a la propera temporada. El tècnic, de Sant Cugat del Vallès i de 57 anys, s'ha compromès amb l'entitat per dirigir al Mollet en el segon curs a Primera Catalana. La presentació del nou tècnic serà el proper dilluns a les 19.45h al camp del Germans Gonzalvo.

Muñoz arriba procedent del Ripollet, club on ha entrenat les últimes quatre temporades. De fet, el tècnic va fer pujar l'equip del Vallès Occidental el curs 2010/2011 com a campió de la Preferent Territorial. Pel proper curs Jordi Muñoz afronta el repte amb el màxim il·lusió. "Encara estem confeccionant la plantilla però tothom que vingui aquí sap que nosaltres aspirem al màxim", valora el nou tècnic, i afegeix "m'agrada jugar amb al pilota sortint des del darrere. Soc un entrenador que li agrada fer servir un 4-3-3, m'agrada l'atac».

Extensa trajectòria

El nou entrenador molletà compta amb una àmplia trajectòria amb més de 30 anys dirigint equips del futbol català a Primera Catalana (Sant Cugat), Preferent Territorial (Sant Cugat, Hospitalet Atlètic i Ripollet) i de Primera Territorial (Avià). A més com a segon entrenador va celebrar l'ascens a la Tercera Divisió amb Miguel Àlvarez amb el Vilassar de Mar.

El projecte s'enceta amb la contractació de nous jugadors entre els quals destaca el davanter Diego Novo, segon màxim golejador aquesta temporada amb 26 gols, que prové del CF Ripollet.

Edicions locals