El Menjador Social de Mollet celebra el seu primer aniversari

Caritas va reunir ahir a la tarda a les institucions, persones i entitats que d’una manera directa han col•laborat.Dimecres a la tarda es va celebrar el primer aniversari del Menjador Social de Càritas Parroquial de la ciutat. La regidora de Serveis Socials Ana Mª Diaz va assistir a la trobada que va organitzar Càritas per tal de celebrar el seu primer any de vida a Mollet.

El Projecte del Menjador Social de Càritas Parroquial de Mollet ha fet un any ja que es va inaugurar al mes de maig de 2011 i per aquest motiu Caritas va reunir ahir a la tarda a les institucions, persones i entitats que d’una manera directa han col•laborat i han donar recolzament al Projecte per tal de fer una valoració del primer any de posada en marxa.

La regidora de Serveis Socials, Ana Maria Diaz, va assistir a aquesta trobada i va valorar molt positivament el desenvolupament del projecte que actualment està donant suport a 26 persones en situació de exclusió social. La regidora també va destacar la tasca que estan realitzant els voluntaris del menjador i la tasca de coordinació entre tots els professionals dels diferents serveis que fan derivació al menjador, tot remarcant la suma d’esforços de les diverses institucions. La trobada va tenir lloc ahir a la tarda i va comptar també amb la presència del Bisbe Diocesà Mnr.Josep Angel Sanz Meneses.

Edicions locals