Més de 70.000 persones han passat per PiTapes en dos anys

c/ Jacint Verdaguer, 6 - Tel/ 93 593 7222 - www.pitapes.cat -Pitapes està de celebració pel seu segon aniversari. I és que més de setanta mil persones ja han tastat la seva cuina de mercat basada en platets de qualitat i tapes elaborades en aquest període. D’aquesta manera, PiTapes es consolida com a referent gastronòmic a la comarca del Vallès Oriental i fora d’ella també ja que aquest restaurant molletà el visiten cada setmana persones de Badalona, Barcelona o Mataró.
 
Entre el gran ventall de tapes i platets, cal destacar-ne els ja clàssics com els ous esclafats amb foie, pernil i oli de tartuf, les raves de pollastre Tandoori cruixent amb mostassa o el Tataki de tonyina vermella, maonesa japonesa, alvocat i ous de salmó.
 
Aquests serien els clàssics, però PiTapes no descansa mai i ofereix per aquest estiu plats de temporada com el Canaló de rap i gambes amb salsa de múrgules, la Tempura de llagostins i carbassó amb maonesa de wasabi o el Maki tempura de tonyina picant.
En aquets moments, PiTapes innova també en les seves postres, concretament els gelats aprofitant la temporada. Un exemple n’és el ‘Dracula’, el típic gelat de pal que la cuina d’aquest restaurant el transforma en un platet amb els mateixos ingredients i de gran qualitat. També els màgnums casolans de cigaló de Baileys estan tenint un èxit notable entre la seva clientela.
 
A banda de les diferents sales interiors del restaurant recentment decorades, PiTapes compta amb una terrassa-jardí privilegiada per aquesta època de l’any. Bé en una taula, o bé en una bota de vi, podreu gaudir del bon ambient i sobretot, de la seva bona cuina.
PiTapes obre de dimarts a diumenge, el seu dia de descans és el dilluns.

Edicions locals