David Anglada confia en l'ascens del primer equip i del Juvenil A

El secretari tècnic i responsable de juvenils del CF Mollet UE afronta amb optimisme la propera temporada.

David Anglada porta cinc anys com a responsable de la categoria de juvenils del CF Mollet UE i des de fa unes setmanes s'encarrega de la secretaria tècnica del primer equip. Són dues responsabilitats que afronta amb el màxim repte per a la propera temporada: assolir dos conjunts que siguin el màxim de competitius a Lliga Nacional i a Primera Catalana.

La temporada 2011/12 està del tot acabada i ja es treballa des de coordinació per completar una estructura esportiva del màxim nivell pel proper curs esportiu. "La feina amb el primer equip tot just s’ha encetat però serà un nou projecte. Aquesta temporada ha estat el primer any a la Primera Catalana i treballem per intentar superar-lo el proper curs. La categoria és complicada però per això treballem per tenir un equip molt competitiu. Esperem, i confiem, que sigui un any apassionant. Aspirem a l’ascens amb el primer equip i amb el Juvenil A també", valora el nou director esportiu, David Anglada, que afegeix tenir "molt avançat" les converses amb el nou cos tècnic. 

De fet el primer equip s'ha posat com objectiu l'ascens a la Tercera Divisió i per això, segons adverteix Anglada, "s'està fent un esforç per portar algun jugador de Tercera Divisió i d”altres de la Primera i Segona Catalana". Tot i això, el director esportiu del primer equip no s”oblida del pes important que la base molletana. "L’objectiu és que el màxim de jugadors del nostre Juvenil A pugin al primer equip. És el nostre filial i som un club que li agrada formar als seus jugadors. Juguem a Primera Catalana però tenim una base molt bona amb un juvenil A a Lliga Nacional, una categoria puntera. Primer mirem el que tenim dins, i després ja trobarem fora. La idea és quedar-nos el màxim possible", remarca Anglada.

Pel que fa al Juvenil A es manté el cos tècnic que encapçala David Ortiz, ja anunciat fa setmanes, amb l'objectiu de lluitar per la Divisió d”Honor com també s'intentarà trobar l'ascens amb el Juvenil B i Juvenil C.

Edicions locals