Les XV Jornades del CEM tracten 'L'esport a Mollet'

Divendres, dissabte i diumenge el Centre Cultural La Marineta acollirà diferents conferències. La primera, de Carles Folguera, el director de La Masia del FC Barcelona.


Coincidint amb el 20è aniversari de Barcelona’92 en què Mollet del Vallès va ser Subseu Olímpica i Paralímpica, enguany les Jornades del CEM tracten l’àmbit de l’esport, especialment a Mollet.

Les Jornades s’inicien el proper divendres 15 de juny, a les 19 h al Centre Cultural La Marineta i tindran lloc durant aquest cap de setmana. El programa de les Jornades comença amb una conferència amb el nom Els valors de l’esport, a càrrec de Carles Folguera, director de la Masia del FC Barcelona.

El dissabte, 16 de juny, a partir de les 10 h, hi haurà la ponència Mollet: la subseu olímpica del 92, amb la participació de Montserrat Tura, alcaldessa de Mollet durant els Jocs Olímpics Barcelona 92; Antoni Moltó, president de la Federació Catalana de Tir Olímpic; i Jordi Plana, voluntari olímpic a Mollet.

La segona part de dissabte comptarà amb la ponència Pinzellades d’un segle d’esport a Mollet, a càrrec de Glòria Arimon, filòloga, periodista i tècnica de Publicacions de l’Ajuntament de Mollet; el documental Noms singulars de l’esport molletà, de Laia Bosch, periodista i tècnica d’Estudis i Recerca de l’Ajuntament de Mollet; i una taula rodona titulada Reptes de l’esport molletà, moderada per Jordi Fandiño, periodista esportiu de TV3, amb la participació de Valentí Careta, president del Club Muntanyenc Mollet; Ramon Caro, membre de la Junta del Club d’Escacs Mollet; Marcial Montón, president del Club Bàsquet Mollet; Feliu Tura, president del CF Mollet UE; i Santi Vall, president del Mollet Hoquei Club.

Les Jornades finalitzaran diumenge 17 de juny amb una passejada guiada per diferents espais esportius de Mollet, que acabarà a les instal•lacions de Tir on varen competir els esportistes olímpics i paralímpics, el 1992.

Per assistir a les Jornades, cal inscriure’s, omplint la butlleta que trobareu a l’adreça de correu electrònic [email protected]; o, directament, a l’Ajuntament de Mollet del Vallès (pl. Major, 1).

Edicions locals