El golejador Diego Novo, primer fitxatge de l'etapa 'Muñoz'

El davanter granollerí de 26 anys arriba amb la il·lusió de lluitar per pujar a Tercera Divisió.

El nou entrenador del CF Mollet UE, Jordi Muñoz, i el primer fitxatge, Diego Novo, van estampar l'acord amb el club a les oficines del camps del Germans Gonzalvo aquest dilluns. L'equip comença a prendre forma amb la presentació del primer reforç per a la temporada 2012/2013.

Diego Novo, de 26 anys i de Granollers, és l'actual segon màxim golejador de la Primera Catalana amb 27 gols a les files del Ripollet, equip en el que portava dues temporades. Abans havia passat per l'EC Granollers (formació i Tercera Divisió), CE Sant Celoni (Primera Catalana), UE Canovelles (Preferent Territorial) i UE Rubí (Primera Catalana). "No m'agrada dir xifres però per a la propera temporada m'agradaria arribar als 30 gols. Aquest any havia dit que volia ser 'pitxitxi' i no ho he estat per ben poc", augurava Novo durant la presentació, i va afegir, "estic molt content de fitxar pel CF Mollet UE. És un projecte que em va cridar molt l'atenció per que volen assolir l'ascens".

A banda del fitxatge de Novo, el club ha tancat els fitxatges dels porters Juan José Arévalo (del San Cristobal a Primera Catalana) i Cesc de Bode (del CD Masnou a Tercera Divisió); els defenses Quim (del Sants a Primera) Carlos Osuna (del Terrassa a Tercera Divisió ) i Eduardo Bravo del CF Ripollet d’on també arriben Quique, Oriol Solanas i Àlex Gil. De moment, de la plantilla de la temporada passada continúen Edgar i Caballero. A més, tres juvenils de Nacional també s'integraran a la primera plantilla.

Edicions locals