La molleta estrena terrassa i nou horari d’estiu

c/ Plaça Major, 6, local 5 - T/93 579 21 34 - www.lamolleta.catEl proper mes de setembre el ja consolidat restaurant La Molleta celebrarà el tercer aniversari. Fa tres anys que aquest original restaurant va néixer amb la voluntat de crear un espai a la ciutat on poder gaudir de l’art de la gastronomia amb altres disciplines artístiques com la música en viu, la màgia, la pintura o el show improvisat a l’escenari...

Com a novetat, aquest estiu La Molleta obre la terrassa i estrena nou horari pels mesos de juliol i agost. De dimarts a dissabte, obrirà tots els migdies i totes les nits. Als migdies continuarà oferint el menú diari, i a les nits podràs degustar les noves propostes de la carta d’estiu o bé un producte dissenyat expressament per a la terrassa: les flautes trempades, com per exemple la flauta trempada de pernil, ceba caramel·litzada i formatge brie fos, entre d’altres gustos.

Cal recordar que La Molleta ofereix un menú diari casolà i dietètic, de dilluns a divendres, per 10.80€ i un menú de dissabte al migdia on sempre podràs gaudir de la seva paella feta al moment o de la fideuada entre d’altres propostes, per 16€.

En aquest sentit, La Molleta ofereix també menús per a grups amb una bona relació qualitat-preu i tenint  l’oportunitat de gaudir en exclusivitat de l’espai i de triar espectacle a la carta per a grups grans.

Les portes de la Molleta resten tot l'estiu obertes de bat a bat!! L'espectacle continua, t'animes?

Edicions locals