ERC Mollet renova la seva executiva

S’incorporen a l’estructura de l’Executiva Secretaries amb la mateixa denominació que utilitza la Vicesecretaria Nacional d’Acció Política.Dissabte en el transcurs de l’Assemblea local, Esquerra Republicana de Mollet del Vallès va escollir per unanimitat l’Executiva encapçalada per  Dídac Pérez com a President i Secretari de Finances.

En aquesta executiva l’acompanyaran Kike Palau com a secretari d’Organització, Txell Pi a la Secretaria d’Imatge, Comunicació i Partit en Xarxa i Maria Dolors Navarro a la Secretaria de la Dona. La regidora d’Ara Mollet – ERC, Marta Vilaret serà la Secretaria de Política Municipal i Oriol López, Portaveu del Grup Municipal d’Ara Mollet – ERC,  repeteix com a Portaveu de l’executiva.

Tal com va explicar el President local, “s’incorporen a l’estructura de l’Executiva Secretaries amb la mateixa denominació que utilitza la Vicesecretaria Nacional d’Acció Política, de la qual en depenen les Sectorials Nacionals. D’aquesta manera els nostres secretaris locals tindran una referència clara dins de l’estructura nacional.”

Aquestes noves Secretaries són la de Política Econòmica i Treball, que ocuparà en Baptista Silanes, la Secretaria d’Entorn que gestionarà Carles Pérez, la Secretaria de Política Territorial a càrrec d’en Vicenç Compte, la Secretaria de Política Cultural i Educació que ocuparà l’Albert Biescas i les Secretaries de Formació i Política Social i Ciutadania que comptaran amb la feina d’en Pere Feliu.

Pérez va afegir que per cobrir “les necessitats específiques de Mollet, que ens ajudaran a preparar el repte de les eleccions municipals de maig del 2015”  s’han creat les vocalies d’Ara Mollet, que ocuparà Josep Amaya, que mantindrà i ampliarà els lligams de la coalició, i la vocalia d’Expansió que simultaniejarà el regidor Oriol López amb la responsabilitat de Portaveu.

El president republicà destacà que la secció local de Mollet del Vallès “compta molt” a l’estructura nacional d’Esquerra Republicana, destacant la condició de Conseller Nacional i de membre del Consell Municipal d’Oriol López, de l’elecció enguany d’Albert Biescas com a President de la Sectorial de Comunicació Audiovisual, de la pertinença d’en Baptista Silanes  al Fòrum Sindical d’ERC i de la integració al Consell 2.0 de la Secretaria Nacional de Partit en Xarxa de Txell Pi i Kike Palau.

Edicions locals