Monràs, reelegit com a vicepresident de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

El passat cap de setmana va tenir lloc l’assemblea de la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC) on es va ratificar la nova Junta Directiva.

Dissabte passat es va celebrar l’Assemblea General de la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC), que va reelegir a l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, com a vicepresident primer d’aquest organisme.

El passat cap de setmana va tenir lloc l’assemblea de la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC) on es va ratificar la nova Junta Directiva, en la qual es va reelegir a l’alcalde de Mollet, Josep Monràs com a vicepresident primer.

En el marc d’aquesta assemblea es va parlar de la importància d’aconseguir una estabilització econòmica i es va plantejar la necessitat de negociar amb la Secretaria General de l’Esport per tal d’aconseguir més competències i més garanties en el finançament. A més, la UCEC també demanarà ser corresponsable de programes que actualment depenen de la Generalitat, ja sigui des d’Ensenyament o des d’Esports i que, amb la tasca dels Consells Esportius i la seva proximitat poden ser molt més permeables i arribar millor a la societat.

Cal destacar que la UCEC i els diferents Consells Esportius de Catalunya organitzen, entre d’altres activitats, els Jocs Esportius Escolars, en els quals participen més de 400.000 nens i nenes de tot el territori català. Aquest tipus d’activitats té com a finalitat fomentar l’esport base des d’una vessant participativa i educativa, a l’hora que reforcen el teixit esportiu del país juntament amb les federacions esportives.

Edicions locals