Ràdio Mollet del Vallès posa en marxa la programació d’estiu

La nova temporada radiofònica d’estiu es perllongarà fins al 23 de setembre.

A partir de dilluns 25 de juny, l’emissora municipal inicia la seva programació d’estiu. Les principals novetats són la incorporació dels programes Mollet 92, en commemoració del 20è aniversari dels jocs olímpics i paralímpics dels quals Mollet va ser subseu de Tir; i de l’espai Teixit productiu, dedicat a les empreses ubicades a la ciutat.

Els dimecres, a les 20 h, el programa radiofònic Mollet 92 rememorarà fets i emocions viscudes durant els jocs olímpics i paralímpics d’ara fa 20 anys pels ciutadans i ciutadanes de Mollet del Vallès, nomenada subseu de Tir. El programa comptarà amb els protagonistes directes que van viure els fets des dels vessants polític, esportiu i de voluntariat. També recuperarà fragments de les retransmissions que l’emissora va fer amb motiu de l’arribada de la torxa olímpica i paralímpica a la ciutat.

Els dimarts d’estiu, a les 12.30 h, Ràdio Mollet aproparà les empreses del territori a la ciutadania, amb el programa Teixit productiu, on es parlarà dels tipus de productes que fabriquen les indústries ubicades al terme municipal de Mollet, dels serveis que ofereixen, del perfil dels seus empleats i empleades, així com de la manera de posar-se en contacte amb aquestes empreses.

En l’àmbit musical, els divendres a les 17 h, la ràdio municipal emetrà A cau d’orella, programa dedicat a les havaneres; i a les 20 h, Al núvol, un programa de música electrònica realitzat pel molletà Jaume Muntsant. També els divendres.

Durant la programació d’estiu Ràdio Mollet mantindrà programes habituals de l’emissora com Panorama musical, La nostra gent gran, Plaça de 9 dels Castellers de Mollet i La Pubilla, el programa sardanista que oferirà els ja també clàssics monogràfics d’estiu. El magazine matinal, Posa’t les piles, es mantindrà fins el divendres 27 de juliol, quan clourà la temporada amb un programa en directe, de 9  a 11 h, des de la seu de l’empresa municipal, EMFO.

El mes d’agost, a més dels butlletins locals amb informacions de servei i microespais d’informacions d’interès, Ràdio Mollet oferirà narracions de contes, algunes enregistrades per veïns i veïnes de Mollet. Per la Festa Major, del 15 al 21 d’agost, l’emissora municipal emetrà butlletins especials i els dies 18, 19, 20 i 21 farà una programació especial de Festa Major en directe, a peu de carrer, entre les 18 h i les 20 h.

La nova temporada radiofònica d’estiu es perllongarà fins al 23 de setembre.    

Edicions locals