L’alcalde visita les obres de reurbanització del carrer Cervantes

Es tracta de la primera part de la darrera fase prevista en la Llei de Barris, fase que, per voluntat del govern municipal es va decidir tirar endavant malgrat l’anunci de la Generalitat que no pagarà la part que li correspon.“Qui l’ha vist i qui el veurà” és el que ha afirmat l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, respecte la reurbanització que s’està portant a terme al carrer Cervantes i al barri de Plana Lledó en el seu conjunt, malgrat que la Generalitat no paga els diners destinats a aquesta obra. A la visita han acompanyat a l’alcalde la regidora d’Obres i Serveis, Ester Safont i el regidor de barri de Plana Lledó, Rafa Cabanilla.

Les obres de reurbanització del carrer Cervantes es troben en un estat molt avançat i està previst que finalitzin a finals del mes de juliol. Es tracta de la primera part de la darrera fase prevista en la Llei de Barris, fase que, per voluntat del govern municipal es va decidir tirar endavant malgrat l’anunci de la Generalitat que no pagarà la part que li correspon. Cal destacar que en aquestes obres s’ha contractat persones a través dels Plans d’Ocupació promoguts per l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

En aquests moments s’està acabant la primera fase de l’obra que comporta doblar l’espai de les voreres, soterrar les línies aèries, posar enllumenat nou i renovar la xarxa de clavegueram. Això, segons Josep Monràs “és una gran millora per al conjunt de ciutadans i ciutadanes de Mollet, però, especialment per a la gent del barri ja que el clavegueram estava provocant molts problemes i s’ha optat per canviar-lo”.

L’Alcalde considera que “malgrat les molèsties que les obres han pogut causar, la ciutadania ho entén i ho accepta; hem mantingut contacte amb els veïns i també amb els comerciants per tal d’informar-los sobre l’estat de les obres”. La finalització d’aquesta primera fase està prevista per a finals del proper mes de juliol i la segona fase preveu la reurbanització del carrer Cristòbal Colom. En aquest sentit, Josep Monràs ha destacat que “mai s’havia fet una inversió tan important al barri de Plana Lledó com la que hem portat a terme amb aquestes obres”.

Per la regidora d’Obres i Serveis, Ester Safont, la reurbanització de Plana Lledó “és un projecte que surt de la Llei de Barris amb la finalitat de millorar el barri, l’accessibilitat amb la supressió de barreres arquitectòniques, l’ampliació de voreres; la millora de l’enllumenat, per disposar d’un espai de convivència”. Per una altra banda, el regidor de barri de Plana Lledó, Rafa Cabanilla, ha assegurat que “la gent del barri viu aquestes obres de reurbanització com un element positiu; és molt important per a la cohesió social del barri, especialment per a una de les zones de Mollet en què hi conviuen moltes persones d’orígens diferents.

Edicions locals