ADHEC s. XXI presenta nou web

L’Associació d’Autònoms de Dones i Homes Emprenedors de Catalunya, s. XXI s'obre a les noves tecnologies per donar tots els serveis als autònoms i emprenedors.


L’Associació d’Autònoms de Dones i Homes Emprenedors de Catalunya, s. XXI (ADHEC,s.XXI) ha presentat aquest matí el nou web de l’entitat al Hotel Ibis de la ciutat.

La presentació ha anat a càrrec de la presidenta d’ADHEC, s. XXI, Carme Rodero, que ha explicat que amb aquesta nova eina posen a disposició dels usuaris, autònoms i emprenedors, tots els serveis de l’associació. “Fins ara teníem un bloc però que s’ha fet petit. Amb aquest nou web podem resoldre tots els dubtes que tenen els autònoms”, ha explicat referint-se a serveis jurídics, gestoria, l’escola d’emprenedors que començarà a l’octubre o la nova revista digital. “Aquest web la de fer viu el propi autònom”.

La creació d’aquest web ha anat a càrrec de l’empresa Internet Tecnologies. El responsable, Joaquim Forcada, ha informat que feia mesos que es treballava en aquesta nova eina: “Era important transmetre tots els serveis i notícies als autònoms i la creació de les xarxes socials, aquesta era el nostre objectiu”.

D’altra banda, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha valorat positivament la creació del nou web: “És un pas important per ADHEC que s’obre a les noves tecnologies per fer-se més transparents i seguir enfortint la seva capacitat de donar serveis al col·lectiu d’autònoms”.

Anar al web

Edicions locals