El CF Mollet UE presenta cinc fitxatges més

De Bode, Quim Sánchez, Berni, Germán i Rubén intentaran ajudar al club a assolir els seus objectius.

El CF Mollet UE va presentar dilluns a les instal·lacions del Germans Gonzalvo a cinc incorporacions més. El porter holandès Cesc de Bode (Masnou), Quim Sánchez (Sans), Rubén Sánchez (Cerdanyola) i els exjugadors de l'Hospitalet Josep Maria Bernal "Berni" i Germán Sánchez. Malgrat tot, el president del club, Feliu Tura, i el tècnic Jordi Muñoz van anunciar que el proper dilluns es presentaran als darrers quatre fitxatges.


Els quatre reforços van assenyalar que havien fitxat pel Mollet perquè era un club important i tenia un projecte molt ambiciós. Amb les quatre incorporacions que falten, l'entrenador molletà donarà la plantilla per tancada, que enguany estarà formada per 20 futbolistes. De la temporada anterior només segueixen Riki, Caballero i Edgar. A més, sis juvenils faran la pretemporada amb el primer equip, però Muñoz només escollirà a tres per completar les fitxes.

Grup 1

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ja ha publicat quins equips formaran els dos grups de Primera Catalana. En grup 1, on juga el CF Mollet UE, presentarà  sis nous conjunts, un d'ells l'EC Granollers. CD Masnou (descendit de Tercera Divisió) i el Sant Cugat, Sant Quirze, Horta i la Jonquera, procedents de Segona Catalana.

Edicions locals