Lluis Maillo i Dani Arqués, últimes incorporacions del CF Mollet UE

El club dóna per tancat el capítol d'altes amb els fitxatges del migcampista i el davanter.

El primer equip del CF Mollet UE ha tancat el capítol de fitxatges amb les incorporacions del migcampista Lluis Maillo (procedent del Ripollet de Primera Catalana) i el davanter Dani Arqués (procedent del Manresa de Primera Catalana). Amb aquests dos reforços l'equip de Jordi Muñoz perfila una plantilla de 21 jugadors amb 15 fitxatges, tres jugadors que continuen de l'any passat (Riki, Edgar i Caballero) i tres juvenils que provenen de Lliga Nacional.

Lluis Maillo, de 20 anys i format en el futbol base del Prat i l'Europa, prové del Ripollet, on ha passat les dues últimes temporades. "Em motiva el fet de venir a un club que es posa com objectiu l'ascens a Tercera Divisió", ha assegurat el jove migcampista. Pel que fa a Dani Arqués, de 23 anys, és un davanter que ha jugat aquesta passada temporada amb el Manresa. També pot actuar en les posicions més avançades del mig del camp.

Amb els fitxatges de Maillo i Arqués la plantilla del primer equip del CF Mollet UE està formada pels porters Juanjo Arévalo (del Sant Cristobal) i Cesc De Bode (del Masnou); els defenses Eduardo Bravo (del Ripollet), Quique (del Ripollet), José Maria Bernal 'Berni' (del Ripollet), Quim Ruiz (del Sants), Carlos Osuna (del Terrassa), Cristian Gómez (del Canovelles) i Edgar Barón (segona temporada); els migcampistes Germán Sánchez (del Ripollet), Oriol Solanas 'Uri' (del Ripollet), Lluis Maillo (del Ripollet) i Riki Alcántara (tercera temporada); i els davanters Diego Novo (del Ripollet), Àlex Gil (del Ripollet), Daniel Arqués (del Manresa), Marc Caballero (segona temporada) i Ruben Sánchez (del Cerdanyola). A més es farà una selecció de tres juvenils de l'equip de Lliga Nacional dels cinc que pujaran.

Edicions locals