L'Obra Social La Caixa dóna 2.500 euros al Casal Cultural

Aquesta quantitat anirà destinada a la compra d'ordinadors per a un taller d'informàtica per a la gent gran.



L’Obra Social La Caixa ha aportat 2.500 euros al Casal Cultural de Mollet per a la dinamització d’activitats per a la gent gran. Concretament, per a la compra d’ordinadors per a un taller d’informàtica que s’impartirà properament.


El president del Casal Cultural, Albert Adami, va agrair dijous, durant la signatura de l’acord, als representants de l’Obra Social que “segueixin estimulant  la gran tasca social d’aquest país. Veure que hi ha entitats financeres sanejades i que continuen fent la tasca social és un gran estímul per a tots”. També va recordar que el Casal s’ha mantingut al llarg dels anys fora de l’àmbit de la subvenció pública: “Hem subsistit gràcies a promoure’ns per altres canals socials”.


La responsable de l’Obra Social a Mollet, Marta Manent, va destacar que la quantitat destinada a l’Obra Social al Vallès Sud el 2011 ha estat idèntica a la resta d’anys tot i la crisi. De fet, en el 2011 l’Obra Social va repartir la seva inversió de 303.000 euros en tres àmbits del territori. Un 52% per a parar programes contra la pobresa i l’acció social; un 37% per Medi Ambient i Ciència i un 11% per a la gent gran i la participació social. 


Adami demana a l’Ajuntament mésdisponiiblitat


El president del Casal, Albert Adami va aprofitar aquest acte per fer públic el desig de la seva entitat de convertir el Jardí del Casal en un espai obert durant tot l’any i regulat. En aquest espai podria realitzar-se un menjador social per als avis que estan durant tot el dia al Casal i que “molts d’ells ni han dinat quan tornen a la tarda” tal i com va explicar o també un bar però, segons Adami, la resposta de l’Ajuntament és que urbanísticament la zona està qualificada com a esportiva i denega qualsevol altra cosa: “Ens agradaria tenir una disponibilitat àmplia per part  del govern municipal. En el moment que es volen fer millor les coses sempre hi ha algun problema”.

Edicions locals