Centre Dental Bucalis, 10 anys de professionalitat distinguida

av. Jaume I, 149 - Tel/ 93 5798042

Centre Dental Bucalis va obrir fa ja deu anys la seva clínica de l’avinguda Jaume I, 149. Per a commemorar aquest desè aniversari Bucalis aplicarà el 20% de descompte a tots els seus tractaments.

Aquesta clínica dental sempre ha apostat en la qualitat en el tractament. Es tracta d’un servei específic per doctors especialistes en cada matèria: “Per nosaltres és important la qualitat i el resultat, que la gent surti d’aquí satisfeta” explica el responsable.

La qualitat s’aconsegueix amb els millors especialistes i els millors materials, tant instrumental i aparatologia com el fungible: “La veritat és que val la pena invertir més en material per tal que el tractament duri més que un altre”.

Pel que fa els professionals de Bucalis, aquests estan formats cadascú en la seva especialitat. Per exemple, compta amb un cirurgià maxil·lofacial, un metge especialista en coll i cara, i amb un ortodontista amb molts anys d’experiència i amb un Cum Laude, una menció específica del Doctorat.

Finalment, el seu responsable descriu quina és la seva filosofia de treball: “Nosaltres estem per ajudar la gent, no per fer mal. Si tens un problema a nivell bucal, estem per ajudar-te” explica destacant que Bucalis té un tracte familiar i molt personalitzat amb el client i que l’objectiu és solucionar els problemes per molt de temps.

Edicions locals