Mollet Centre Comercial encara les rebaixes des del primer dia

El proper diumenge 1 de juliol els comerços dels carrers Gaietà Ventalló, Barcelona i Rambla Balmes obriran tot el dia en una iniciativa pionera a la ciutat que organitza Mollet Centre Comercial.

Si has passejat pel centre de la ciutat en les darreres setmanes, segurament hagi cridat la teva atenció una pregunta: ‘Hi seràs?’. Tot els carrers cèntrics, porteries, mobiliari urbà i parets han estat folrades amb aquest missatge. La presidenta de Mollet Centre Comercial, Carme Olaria, té les respostes.


On hem de ser?
Als carrers del centre: Gaietà Ventalló, Barcelona i la Rambla Balmes.

Quan?
El proper diumenge 1 de juliol durant tot el dia. A partir de les 10 del matí fins les 9 del vespre.

Per què?
Per una cosa inèdita a la ciutat: Començar el primer dia de les rebaixes en un dia festiu.

Què hi trobarem?
Doncs cada comerç d’aquests carrers obriran durant tot el dia i, a més a més, tindran una parada amb el seu gènere a peu de carrer. També hi haurà activitats pels més petits com porteries de futbol, el joc del tres en ratlla, activitats de bàsquet i l’actuació dels Castellers de Mollet.

Amb quina intenció?
Volem que la gent pugui gaudir del primer dia de rebaixes, tot i ser festiu, no només comprant sinó també divertint-se.

Com ha sorgit la idea?
Qualsevol ciutat amb un teixit comercial important ha d’obrir les seves botigues l’1 de juliol. Som conscients que és un doble esforç pels botiguers però volem ser una ciutat oberta comercialment i tenim l’oportunitat de demostrar que el comerç molletà s’esforça per a la ciutat.

Edicions locals