Primera Mostra de comerç i venda al carrer

Durant tot el dissabte els comerços ocuparan un espai del carrer amb expositors de venda.


Aquest dissabte 30 de juny, des de les 10 del matí fins a les 9 del vespre tindrà lloc aquesta iniciativa organitzada per l’Ajuntament de Mollet i el sector comercial de la ciutat, enfocada al comerç de Mollet, amb la voluntat que se’n facin més edicions en els propers anys.


Durant tot dissabte 30 de juny, els comerços de la ciutat ocuparan un espai del carrer amb expositors i estructures pròpies com a punts de venda. El circuit per a aquesta primera convocatòria serà: plaça de l’Església - carrer Pere Ramon - plaça Prat de la Riba - Rambla de Balmes. Aquesta és la primera edició d’aquesta iniciativa que té com a finalitat la promoció del teixit comercial de la ciutat.

Les associacions de comerciants que participen en aquesta edició de la Mostra són l’Associació de Comerç i Serveis L’illa-Can Mulà; l’Associació de Comerciants Vinzia; l’Associació de Comerciants Jaume I, l’Associació de Comerciants Berenguer III; l’Associació de Comerciants Mollet Centre Comercial, l’Associació de Comerciants Rambla Nova; l’Associació de Comerciants Can Borrell-Plana Lledó; l’Associació de Comerciants Riera Seca i l’Associació de Comerciants Parc de les Pruneres.

Edicions locals