Uns 80 comerços ocupen el Centre de Mollet

La finalitat de la primera edició de la Mostra era fomentar el teixit comercial de la ciutat.

L'Ajuntament de Mollet i les associacions de comerciants de la ciutat van organitzar dissabte la primera edició de la Mostra de comerç i venda del carrer. Unes 80 botigues de la ciutat van vendre els seus productes des de les 10 fins les 21 hores. Les paradetes estaven als carrers de Pere Ramon, Barcelona, Gaietà Ventalló, la plaça de l'Esglèsia i Enric Prat de la Riba. L'objectiu de la iniciativa era dinamitzar el comerç local de proximitat. "Creiem que la primera Mostra de Mollet ha estat molt positiva.


Els comerciants han augmentat les seves vendes i els clients han tingut una amplia oferta per escollir. A més, el temps ens ha acompanyat", assegura la regidora de Promoció Comercial, Mercè Pérez. "Aquesta idea va sorgir després de diverses reunions amb el sector comercial. Van sorgir moltes propostes i van triar aquesta", explica Pérez. Després de la bona acollida per part del públic, Pérez afirma que "tenim pensat que aquesta iniciativa es repeteixi més vegades. De fet, és molt probable que l'any que ve es torni a fer". Les associacions de comerciants que van participar en aquesta edició de la mostra van ser L'illa-Can Mulà, Jaume I, Vínzia, Mollet Centre Comercial, Berenguer III, Rambla Nova, Can Borell-Plana Lledó, Parc de les Pruneres i Riera Seca.


Galeria de fotos (Núria Munné)


La pluja obliga a suspendre la fira de diumenge


La pluja que va caure diumenge va obligar a suspendre la celebració d'una fira al carrer organitzada per Mollet Centre Comercial i amb l'obertura just el dia que comencen les rebaixes d'estiu. Durant la jornada estaven progamades activitats infantils, castellers i una exhibició de ball a càrrec de l'escola de ball Isabel Farrés.

Edicions locals