Comencen les obres de millora als vorals del carrer del Carme

L’alcalde va recollir aquestes peticions i avui els operaris ja han començat a treballar.


A la darrera trobada que va fer l’alcalde als barris, els veïns de Can Pantiquet-La Casilla van plantejar diversos problemes de mobilitat al carrer del Carme i al carrer Enric Morera. L’alcalde va recollir aquestes peticions i avui ja s’han iniciat les obres de millora de les voreres del carrer del Carme i ja s’està treballant en diverses solucions pel carrer Enric Morera. Els veïns han agraït la ràpida resposta de l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs.

L’Associació de Veïns de Can Pantiquet-La Casilla ha expressat la seva satisfacció per la ràpida resposta de l’Ajuntament de Mollet en la resolució de dos problemes que el passat 18 de juny van plantejar a Josep Monràs en el marc de la trobada que l’alcalde va mantenir amb els veïns del barri.

El primer problema afectava al carrer del Carme i les seves barreres arquitectòniques. Els veïns de Can Pantiquet van explicar a l’alcalde que els vorals d’aquest carrer són molt elevats i es tracta d’un carrer molt transitat per gent gran, mares amb cotxets i persones amb cadires de rodes. Per això van demanar a l’alcalde que s’arreglessin les voreres, una millora que avui mateix s’ha posat en marxa.

Per una altra banda, durant aquesta trobada també van transmetre a l’alcalde la seva preocupació per la velocitat excessiva dels vehicles que circulen pel carrer Enric Morera. En aquest sentit, l’Ajuntament analitzarà les propostes rebudes per l’Associació de Veïns de Can Pantiquet entre les quals es contempla canviar el sistema d’aparcament en semibateria o la instal·lació de coixins berlinesos.

Edicions locals