L’Assemblea del CF Mollet UE aprova el pressupost 2012-2013 que puja a 240.350 euros

La tretena de socis presents van aprovar els comptes de la temporada passada que van quedar establerts en 238.000 euros.

Un any més el Centre Cultura La Marineta va acollir l'Assemblea General Ordinària del CF Mollet UE que va servir per copsar l'estat d'ànim dels socis i per repassar els comptes de l'entitat. La trentena de socis presents a l’assemblea van aprovar els comptes de la temporada passada que van quedar establerts en 238.000 euros i que s'ha tancat amb un superàvit d'una mica més de 4.000 euros.

Tot seguit, es va donar el vist-i-plau al pressupost de la temporada 2012-2013 que puja a 240.350 euros. Aquest increment de 2.350 euros ve donat pel fet que en el club hi hauran 4 ó 5 equips més. El president del CF Mollet UE, Feliu Tura, va voler deixar clar que "en realitat, el pressupost tornar a baixar respecte a l'any passat, però el fet de tenir més jugadors fa que el global s'incrementi". Hi haurà dos equips infantils més i dos o tres més de futbol-7, a l'espera de tancar les inscripcions.

L'assemblea va decidir mantenir les quotes dels socis i crear la figura del carnet de patrocinador que, amb un cost de 300 €, s'oferirà a establiments i indústries de la ciutat.

En el torn de precs i preguntes, els socis van participar activament amb més de 30 qüestions adreçades a la mesa. Bona part de les intervencions anaven adreçades a conèixer amb més detall el perquè de la irregular marxa del primer equip a la segona volta del campionat de lliga de Primera Catalana. Feliu Tura no va voler fer massa referències a uns fets que considera del passat i va dir que "aquest any tot pinta millor, ja que el nou entrenador del primer equip, Jordi Muñoz, ja ha demostrat, en el poc temps que porta ser un 'home de club'"

El primer equip començarà els entrenaments el dilluns 6 d'agost. El dia 8 iniciarà la seva participació al Torneig dels Històrics.

Edicions locals