Bravo, Quique i Cristian tanquen el CF Mollet UE 2012-2013

Els jugadors estan convocats el 6 d'agost a les instal·lacions del club per començar els entrenaments.Amb la presentació de tres defenses el primer equip va completar la confecció de la plantilla. Cristian Gómez (del Canovelles de Segona Catalana) i Edu Bravo i Quique Pérez (del Ripollet de Primera Catalana) van ser la darrera presentació conjunta dels nous fitxatges de l'etapa de Jordi Muñoz, que va valorar gaudir "d'una plantilla molt equilibrada".

Cristian Gómez, de 24 anys i de Sant Cugat, prové de la UE Canovelles (Segona Catalana i Preferent Territorial) i abans havia estat al Sant Cugat (Primera Territorial). "La Primera Catalana és una categoria nova per a mi. És un repte jugar en un club  com el CF Mollet UE però confio seguir aprenent i jugar el màxim de minuts", va vaticinar el defensa a la presentació.

Edu Bravo, de 30 anys i de Castelldefels, portava gairebé 3 temporades al Ripollet de Primera Catalana on va celebrar la temporada anterior el campionat del grup 1 de la Preferent Territorial, abans havia jugat amb el Vistalegre (a Preferent Territorial) i el Pubilla Casas (a Primera Catalana i Preferent Territorial). "Em va decidir del CF Mollet UE que és un club molt seriós i crec que les coses les estan fent bé. Es veu que hi ha una bona base al darrere i una estructura que treballa", va argumentar argumentar Bravo, que pot jugar tant de central com de lateral.

Quique Pérez, de 30 anys i del Prat del Llobregat, va jugar aquesta temporada al Ripollet (Primera Catalana) però destaca com a referent del Vistalegre després de passar set temporades (Preferent Territorial). A més sent un juvenil va debutar a la Tercera Divisió amb el Cornellà. "La primera raó per fitxar pel CF Mollet UE va ser trobar-me amb un projecte ambiciós. El Mollet és un club que tinc bones referències però no hem d”oblidar que hem d”anar pas a pas", va explicar Pérez, que també pot jugar a totes les posicions defensives.

Plantilla tancada a principis de juliol

La plantilla del primer equip del CF Mollet UE està formada pels porters Juanjo Arévalo (del Sant Cristobal) i Cesc De Bode (del Masnou); els defenses Eduardo Bravo (del Ripollet), Quique (del Ripollet), José Maria Bernal 'Berni' (del Ripollet), Quim Ruiz (del Sants), Carlos Osuna (del Terrassa), Cristian Gómez (del Canovelles) i Edgar Barón (segona temporada); els migcampistes Germán Sánchez (del Ripollet), Oriol Solanas 'Uri' (del Ripollet), Lluis Maillo (del Ripollet) i Riki Alcántara (tercera temporada); i els davanters Diego Novo (del Ripollet), Àlex Gil (del Ripollet), Daniel Arqués (del Manresa), Marc Caballero (segona temporada) i Ruben Sánchez (del Cerdanyola). A més es farà una selecció de tres juvenils de l'equip de Lliga Nacional dels cinc que pujaran.

Edicions locals