Sona La Marineta, tanca el seu primer cicle amb gran èxit de públic

Els joves molletans han quedat satisfets per la iniciativa del consistori molletà.El primer cicle de música de cambra, que va organitzar l’Ajuntament de Mollet durant el mes de juny, ha estat tot un èxit per la participació i la satisfacció tant dels intèrprets com del públic assistent.

Els joves molletans, que han participat en aquest primer cicle amb les seves formacions de cambra, han quedat molt satisfets per la iniciativa del consistori molletà. El doble objectiu d’oferir un bon espai als músics molletans per a interpretar el repertori que han cregut més oportú, i el d’oferir als ciutadans de Mollet un cicle de concerts de qualitat en un entorn agradable s’ha assolit i amb molt bona nota.

Els dissabtes 9, 16 i 30 de juny el públic va poder gaudir de les interpretacions del quartet Aloma, amb la violinista molletana Roser Cortès, de dos trios amb la violoncelista molletana Irene Labrador i del duet format per la pianista molletana Anna Villaescusa. El repertori ha estat variat, amb obres del barroc, de Bach, del romanticisme, de Beethoven i Mendelssohn, i contemporànies, de compositores poc conegudes com Rebecca Clarke.

Segons la regidora d’Arts Escèniques, Mercè Bertran, “estem gratament sorpresos per la bona acollida del públic, que, en alguns casos, han assistit als tres concerts del cicle”. Per aquest motiu, continua la regidora, “ens podem plantejar un proper cicle per a la tardor i, a llarg termini, poder oferir a Mollet del Vallès una programació estable de música de gèneres i estils diferents on l’element comú sigui la relació dels músics amb la ciutat”.

Edicions locals