Estoc de Veus convida un cor del País Basc per al Festival de Cors Joves

L’entitat molletana col·labora en la primera edició d’aquest festival internacional.

Aquest divendres, 6 de juliol, la música envaïrà la ciutat amb dos concerts. En primer lloc, el concert que ens oferirà la Banda de Joves Músics de Mollet al Mercat Vell, a les 22h, com a cloenda del curs 2011-12. El preu de l’entrada és de 3 euros i durant el concert es rifarà un pernil ibèric.

L’altre cita musical de la nit serà a l’Església de Sant Vicenç, a les 22 hores, i on l’entrada és gratuïta. Els protagonistes també seran nois i noies joves, en aquest cas, d'un cor del País Basc i del cor jove dels Amics de la Unió de Granollers.

És un concert organitzat pel conjunt vocal Estoc de Veusde Mollet i Amics de la Unió de Granollers dins del  I Feestival Internacional de Cors Joves que es fa a Granollers entre el 2 i el 8 de juliol.

Pasaia Gaztea es va crear el 1996 amb l’objectiu de continuar l’educació musical i la formació coral dins de l’Escola de Música de Pasaia. Forma part del projecte educatiu de Pasaia Abesbatza Taldea en el qual participen nens i nenes des dels 8 anys.

Format per 25 nois i noies d’entre 13 i 17 anys d’edat, Pasaia Gaztea treballa tot tipus de repertori, tan a capella como amb acompanyament instrumental. Ha realitzat actuacions a diversos punts d’Euskadi, aixi com a Barcelona, Elgorriaga o el Festival de Gospel de Donosti el 2004.

La directora d’aquest cor, Isabel Mantecón, és llicenciada en Direcció Coral pel Centro Superior de Música del País Vasco – Musikene amb el professor Gabriel Baltes, i titulada en grau mitjà de piano pel Conservatori Municipal de Leioa.

Edicions locals