Mario Fernández visita el Campus del CB Mollet

Aquest cop acompanyat de la jugadora professional Maria Moreno.El jugador professional Mario Fernández ha visitat el campus que porta el seu nom i que organitza, des de fa quatre anys, el CB Mollet al mes de juliol. En aquesta edició, l'exjugador del Joventut de Badalona, Gran Canària i Granada ha visitat el pavelló de la Plana Lledó acompanyat de la jugadora Maria Moreno.

Els dos jugadors han estat acompanyats del coordinador del campus, Jesús Doñate, i per un jugador de la casa, Alberto Ferrer. Durant gairebé una hora han respòs a les preguntes del centenar de nens i nenes que es troben realitzant el campus. Moreno, que ara milita al Cerdanyola de Copa Catalunya, ha epxlicat les seves experiències a la màxima competició estatal femenina amb el Cadí La Seu.


Pel que fa a Mario Fernández, a banda d'estar molt content pel bon funcionament del seu campus, ha parlat de la seva carrera professional. Fernández arrossega una lesió greu de genoll des fa dues temporades que pràcticament l'impossibilitarà jugar més a nivell professional. Malgrat tot, espera poder recuperar-se perquè la lesió no l'impedeixi fer vida normal.

Edicions locals