Els alumnes molletans passen la Selectivitat

Raül López, de l’Escola Sant Gervasi, obté la millor qualificació de la Selectivitat amb un 9’05 en les matèries comunes i la millor nota d’accés.

Els alumnes molletans que van fer fa unes setmanes els exàmens de Selectivitat ja tenen els seus resultats. En el conjunt d’alumnes dels centres molletans, destaca que dels 175 alumnes presentats, 172 han aprovat i només tres han suspès.

Pel que fa a l’IES Mollet, s’hi van presentar un total de 17 alumnes de Batxillerat, dels quals només un ha suspès. El millor alumne dels presentats ha estat Francisco Ojeda que compta amb una nota d’accés de 8’35.

A l’Escola Sant Gervasi, dels 82 alumnes presentats no ha suspès cap. La millor qualificació ha estat per Raül López amb una nota de 9’05 a les matèries comunes de la prova que, fent mitjana amb el 9’29 de l’expedient i sumant-li les notes de la fase específica es queda en un 12’99. El cap d’estudis de l’escola, Josep R. Bertolín es mostra satisfet no tant per l’alt percentatge d’aprovats sinó per la quantitat d’alumnes presentats, 82 dels 91 matriculats a principi de curs.

Pel que fa l’Institut Vicenç Plantada, són 39 els alumnes que han aprovat dels 41 que s’hi van presentar. La millor nota d’aquest d’aquest centre ha estat per Alexis Pérez que va obtenir una qualificació a la fase general de la Selectivitat de 7’8.

Per últim, l’Institut Gallecs presenta un balanç de 29 aprovats dels 29 alumnes presentats. La millor nota de la fase comuna de la Selectivitat ha estat per l’alumne Adrià Arjona amb un 7’75. La coordinadora de Batxillerat, Carme Padró valora positivament aquests resultats tot i que “les notes no han estat per llençar coets i tenint en compte que deu dels 39 alumnes que han aprovat el curs han decidit no fer la Selectivitat.

Edicions locals