El govern municipal presentarà cinc mocions a la propera sessió plenària

Les bonificacions del peatge, el Català i l'acord fiscal són les més destacades.

Al proper ple municipal de la ciutat, que se celebrarà el dilluns 16 de juliol, el govern municipal presentarà cinc propostes d’acord sobre temes diversos que tenen com a objectiu vetllar pels interessos dels ciutadans i ciutadanes de Mollet del Vallès.

En primer lloc, el govern municipal presentarà una proposta per tal de rebutjar la decisió de la Generalitat que suposa l’incompliment del compromís adquirit per la Conselleria de Territori i Sostenibilitat d’aplicar millores per a la mobilitat obligada del peatge de Mollet.

A més d’aquesta moció també es proposarà al ple municipal rebutjar la sentència del Tribunal Suprem que no permet que el català sigui la llengua vehicular a les escoles. Per una altra banda, les participacions preferents serà un altre tema que el govern municipal presentarà per tal de fer costat a tots els ciutadans i ciutadanes de Mollet afectats.

A la sessió plenària del proper dilluns 16 de juliol, el govern municipal plantejarà la possibilitat que aquelles regidores que estiguin embarassades puguin efectuar el seu vot de la sessió plenària des de la seva llar. Finalment també es proposarà una moció que demanarà la unitat de tots els partits polítics catalans per tal d’arribar a un acord fiscal al país.

Edicions locals