Riera Seca es converteix en la capital del Patinatge Artístic

Aquesta tarda comença la competició en un campionat d'Espanya Junior on Júlia Marco i Carolina Masdevall volen ser medalla.


Gairebé 50 patinadors, la meitat d'ells catalans, participaran en el 20è Campionat d'Espanya de Patinatge Artístic júnior que se celebrarà aquest cap de setmana al pavelló de Riera Seca de Mollet. Durant dos dies la ciutat serà el centre neuràlgic del patinatge artístic estatal. Les patinadores del CPA Mollet Júlia Marco i Carolina Masdevall es juguen el seu pas al Campionat d'Europa de París i al Mundial de Nova Zelanda. Per les dues patinadores, competir a casa "suposa una il·lusió molt gran, però també suposa un repte apassionant perquè juguem a casa i tenim el suport de l'afició".


El matí de divendres han començat els entrenaments oficials per donar pas aquesta mateixa tarda a l'obertura del campionat (16:45h). En aquesta preparació hem pogut veure les dues patinadores molletanes, que han posat per Mollet a mà, concentrades en la competició.


Per la seva banda, el president del CPA Mollet, José Antonio Marco, reconeix que "organitzar un esdeveniment d'aquesta envergadura suposa molta feina, però al mateix temps és una gran satisfacció per nosaltres". D'altra banda, assegura que "per començar el campionat tots els patinadors del club ballaran i faran unes petites marxes". José Antonio Marco agraeix a l'Ajuntament, a les empreses molletanes patrocinadores i a la Junta Directiva el suport que el club ha rebut per a l'organització de l'esdeveniment.


Calendari de competició


Llistat de participants


Edicions locals