Dani Arqués, últim reforç del CF Mollet UE

El davanter, de 23 anys, arriba procedent del Manresa amb l'objectiu de pujar a Tercera Divisió.

Dani Arqués arriba al CF Mollet UE per reforçar la línia davantera. El nou fitxatge molletà és un futbolista polivalent que pot jugar tant de mitja punta com a les bandes. Arqués prové del Manresa de Primera Catalana.

Arqués, de 23 anys i natural de Vic, es va formar a les categories inferiors del Vic, l'Espanyol i del Manlleu. Com a amateur ha jugat a la Tercera Divisió amb el Manlleu i ha passat pel Tona (Territorial Preferent) i Manresa (Primera Catalana). "Vinc al Mollet perquè conec a Jordi Muñoz i m'agrada com tracta a la pilota", va destacar durant la seva presentació el nou davanter. A més, va afegir que "també he vingut per l'aspecte de l'objectiu de l'ascens. El Mollet és un dels clubs històrics i es mereix pujar a la Tercera Divisió".

El primer equip encetarà la pretemporada el proper 6 de gener amb tota la plantilla al complet amb els porters Juanjo Arévalo (del Sant Cristobal) i Cesc De Bode (del Masnou); els defenses Eduardo Bravo (del Ripollet), Quique (del Ripollet), José Maria Bernal 'Berni' (del Ripollet), Quim Ruiz (del Sants), Carlos Osuna (del Terrassa), Cristian Gómez (del Canovelles) i Edgar Barón (segona temporada); els migcampistes Germán Sánchez (del Ripollet), Oriol Solanas 'Uri' (del Ripollet), Lluis Maillo (del Ripollet) i Riki Alcántara (tercera temporada); i els davanters Diego Novo (del Ripollet), Àlex Gil (del Ripollet), Dani Arqués (del Manresa), Marc Caballero (segona temporada) i Ruben Sánchez (del Cerdanyola). A més, es farà una selecció de tres juvenils de l'equip de Lliga Nacional dels cinc que pujaran.

Edicions locals