ERC reitera la seva defensa de Gallecs

Tot i que proposa la C-155 per dur a terme el Quart Cinturó en el cas que aquest tiri endavant.


Ara Mollet – Esquerra va convocar dimarts una roda de premsa a Gallecs, concretament a la sortida a la C-155 que travessa l’espai rural. Els republicans molletans van triar aquest indret per a explicar la seva posició pel que fa el projecte del Quart Cinturó.

El seu portaveu, Oriol López, va reiterar que tant Ara Mollet–Esquerra com ERC a nivell nacional estan en contra d’aquest projecte des de fa anys tot i que en el cas que s’hagués de realitzar, els republicans aposten per desenvolupar-lo a l’actual carretera C-155. “Seria afegir un carril per banda i la construcció d’un fals túnel d’1.5 km per unir les dues bandes de Gallecs”, va explicar.


La regidora Marta Vilaret va assenyalar que “el Quart Cinturó es va dibuixar amb diversos traçats i, si s’ha de fer, que es faci a en aquesta carretera que considerem és precària”. Vilaret defensa que aquesta seria la manera més econòmica i sostenible de desenvolupar el projecte en el cas de tirar endavant.

ERC va presentar fa uns mesos una proposta de resolució al parlament per tal de protegir Gallecs de tal manera que projectes com el del quart cinturó no podrien traçar-se al territori. El diputat d’ERC, Marc Sanglas, va assistir també a la roda de premsa per a reiterar la defensa d’ERC de Gallecs i per dir que la seva és la proposta menys lasciva pel territori: “Les carreteres comarcals són el que s’hauria de millorar per comunicar els dos vallesos. La miopia política del PSC que és incapaç de veure més enllà del seu terme municipal”.

Edicions locals