FISS Vallès, més de 15 anys d’experiència en serveis socials

c/ Gaietà Ventalló, 58 - T/ 93 593 53 38 - www.fiss.es


FiSS Vallès és, des de fa dos mesos, la primera franquícia a la comarca d’una entitat amb més de quinze anys d’experiència en el sector dels Serveis Socials. Gràcies al seu plantejament inicial basat en la prestació de serveis a les persones., avui dia possibilita l’especialització en donar serveis de qualitat a les organitzacions dels serveis socials.

D’una banda, FISS ofereix un servei d’atenció a domicili dirigit a persones i famílies amb qualsevol problemàtica sociosanitària o específica (avis, persones amb discapacitat, malalts, nens, persones depenents etc.). Els seus professionals atenen a domicili persones sigui quin sigui el seu estat físic i psicològic oferint tot tipus.

Pel que a fa la formació, FISS ofereix tres tipus: presencial, a distància i e-learning, ja sigui del sector, on estem molt especialitzats, com de qualsevol altra empresa que vulgui bonificar o subvencionar la formació del seu personal. Un dels gran trets diferencials és que la gran especialització i experiència sectorial del professorat.

El tercer eix d’aquesta empresa és el material geriàtric i les ajudes tècniques. FISS posa a la teva disposició un ampli catàleg de productes i ajudes tècniques per millorar la independència i l’autonomia de les persones. En aquest sentit, podràs trobar-hi cadires de rodes, llits articulats i coixins especials, productes per al bany i la higiene personal, productes per a la cuina, polseres localitzadores per a malalts amb demències i telèfons fixes i mòbils de fàcil ús entre d’altres. Cal destacar també que es fa l’adaptabilitat de l’habitatge com fer passos per a cadires de rodes, adaptació de  banys, etc.

Pel que fa els seus professionals, és un equip tècnic, dedicat al client per a donar-li un servei global i complet a tot l’Estat, gràcies a una xarxa de 22 establiments repartits pel territori.

Edicions locals