Musa Natura, alimentació natural per a la teva mascota

Avgda. Rivoli, 9 - Tel/ 93 593 61 79El passat 3 de juliol Musa Natura va obrir a l’avinguda Rivoli, número 9. Es tracta d’una botiga que ofereix menjar natural per a gossos, gats, ocells, fures i conills petits. Un pinso que té com a primer ingredient la carn o el peix i que no compta amb cap tipus d’additius, colorants ni conservants. Aquest fet proporciona una alimentació més saludable per l’animal ja que el 70% d’aquests pinsos és carn fresca, molt difícil de trobar.

Aquesta alimentació li dóna més lluentor al pèl animal, millora l’afectació de l’al•lèrgia per aquells animal que la pateixen, regula la situació intestinal i li proporciona més salut i energia a l’animal. La majoria dels gossos i gats són al•lèrgics o intolerants al blat, el blat de moro, la soja, l’arròs i el gluten. L’alimentació sense cereals millora la condició de la pell i el pelatge, i millora la resolució dels problemes gastrointestinals.

Cadascun dels ingredients ha estat seleccionat curosament i analitzat amb la intenció d’assegurar la qualitat nutricional i oferir a la teva mascota un aliment molt saborós. Proteïnes d’alta qualitat, antioxidants, aminoàcids, àcids grassos i herbes nodreixen i protegeixen gossos i gats.

A Musa Natura trobaràs també tot tipus de complements per ala teva mascota. Des de corretges, ‘flexis’, collars d’ensinistrament, joguines, premis i xampús, aquests últims també naturals. I Musa Natura ofereix també una teràpia floral per a mascotes amb les Flors de Bach per a tractar les emocions i a través d’aquestes corregir la seva conducta.

Edicions locals