Ara Mollet - Esquerra tanca el curs polític valorant la gestió municipal

La militància d'ERC ha augmentat un 80% en els darrers dos mesos.Ara Mollet –Esquerra va fer balanç aquest dilluns del curs polític i primer any de mandat del govern municipal. El portaveu del grup municipal, Oriol López, va iniciar la seva valoració amb un “estem creixent” referent a que cada vegada Ara Mollet – Esquerra compta amb més molletans. Pel que fa a la secció local d’ERC, López va assegurar que el nomenament d’Oriol Junqueras com a president nacional ha augmentat la militància a Mollet en un 80% en dos mesos.

Pel que fa la política municipal, López va reiterar la seva teoria de canvi de cicle que, segons ell, s’està fent efectiu ara. El republicà va analitzar el primer any de mandat de l’actual govern començant per la polèmica de les retribucions i “les mentides de l’equip de govern i l’alcalde”. També va definir les polítiques de participació com “d’aparador i imatge” argumentant que no hi ha voluntat real d’anar més enllà en aquest àmbit.

Pel que fa el pla d’ajustament López va destacar que “així vam saber quin eren els números reals del deute de l’Ajuntament, una cosa que portàvem anys demanant” i va exposar que si aquest és de 56 milions d’euros, hi ha un deute per habitant d’uns 1.070 euros quan la mitjana catalana és d’uns 634 euros. López va cloure la valoració titllant el govern municipal de “govern de susbsistència i amb manca d’ambició i imaginació”.

Edicions locals