El Ple aprova un tancament de comptes equilibrat

El punt va ser aprovat amb els vots en contra d'Ara Mollet - Esquerra i el Partit Popular i l'abstenció d'ICV-EUiA.

A la sessió plenària del proper dilluns 16 de juliol es va donar compte del tancament de comptes aprovat per la Comissió Especial de Comptes. Els comptes de l’Ajuntament de Mollet del Vallès s’han tancat amb un romanent positiu i complint tots els ràtios marcats per la legislació vigent.

El regidor d’Economia, Josep Maria Garzón, va exposar els tancaments equilibrats de l’Institut Municipal d’Educació (IME) i de l’Institut Municipal de Serveis per als Discapacitats (IMSD) i va informar que la Fundació Municipal Joan Abelló havia tingut pèrdues a raó del pla d’ajustament. Pel que fa les empreses municipals, Garzón va parlar de tancament equlibrat a totes excepte Promosol que “si no ven cap terreny, tanca amb pèrdues però amb recursos suficients”. 


El portaveu d'Ara Mollet - Esquerra, Oriol López, va recordar que una cosa és el deute a llarg termini i a curt: "L'Ajuntament té un deute a llarg termini de 28 milions d'euros més de curt termini també de 28 milions d'euros". A més, López va exposar que si el deute total és de 56 milions d’euros, hi ha un deute per habitant d’uns 1.070 euros quan la mitjana catalana és d’uns 634 euros.


La portaveu d'ICV-EUiA, Marina Escribano, va argumentar l'abstenció del seu grup declarant que "la incertesa és més gran cada vegada".


El punt va ser aprovat amb els vots en contra d’Ara Mollet- Esquerra  i Partit Popular i l’abstenció d’ICV-EUiA.

Edicions locals