Prop d’un centenar de persones assisteixen al lliurament de diplomes d'EMFO

La Formació Ocupacional es va iniciar al novembre de 2011 i l’últim curs va finalitzar el passat 29 de juny.


El divendres passat, 13 de juliol, es va celebrar a la sala d’actes del Centre de Serveis El Lledoner, el lliurament de diplomes als participants dels 22 cursos de Formació Ocupacional que el Servei d’Ocupació de Catalunya va atorgar a EMFO per a aquest període 2011-2012.

A l’acte d’entrega de diplomes van assistir l'alcalde de Mollet del Vallès i President d’EMFO, Josep Monràs, el regidor de Treball de la ciutat i conseller delegat d’EMFO,  Rafael Cabanilla, i la gerent d’EMFO, Maria-Nadal Sau. Durant la seva presentació, l’alcalde de la ciutat va reconèixer que és molt probable “que l’any vinent no es pugui tornar a celebrar un lliurament com aquest perquè la Generalitat ha suprimit totalment la seva aportació a formació i polítiques d’ocupació, de cara de cara al proper curs”. Juntament amb el regidor de Treball, Rafa Cabanilla, tots dos van mostrar el seu enuig vers el paquet de mesures econòmiques que va anunciar el govern central i que, hores després, es feia oficial al Consell de Ministres.

L’acte va concloure amb el lliurament dels diplomes als 90 alumnes que van assistir. Els 22 cursos atorgats han suposat 3.930 hores de formació en 17 especialitats diferents que van des d’informàtica, electricista d’edificis, gestió comptable, fins a auxiliar d’infermeria en geriatria. La Formació Ocupacional es va iniciar al novembre de 2011 i l’últim curs va finalitzar el passat 29 de juny.

Edicions locals