El valor de l’emprenedoria, el servei al client i la innovació constant, tot a Dental Vallès

Rbla. Pompeu Fabra, 43 - Tel/ 935 793 261 - www.dentalvalles.com


Al 1998 Lidia Romero i Josep Carmona van endegar un projecte a la nostra ciutat. Es tracta de la Clínica Dental Vallès que, a banda de la de Mollet, també té clíniques a Sant Cugat del Vallès, Esparraguera i Alcoi.

Quan aquests dos joves van començar a treballar no hi havia clíniques dental de planta baixa amb uns preus assequibles i bona qualitat. Precisament aquest és un concepte que aquesta parella va explotar ara fa 14 anys i que ha portat a Dental Vallès a no pujar els preus en gairebé els últims deu anys: “Som un centre d’odontologia social destinat a solucionar els problemes dentals de la classe mitjana treballadora” explica Josep Carmona.  Un altre valor afegit és el manteniment dels seus professionals des de l’inici. Dental Vallès compta amb vuit doctors treballant cada dia.

Pel que fa a la tècnica, els seus responsables presumeixen d’estar  “a la última” de tot: “Vam ser els primers en fer ortodòncia invisible” explica Lidia Romero. I és que Dental Vallès posa implants de dilluns a dissabte durant tot l’any gràcies a que compta amb un cirurgià maxil·lofacial durant tota la setmana.

A més, Dental Vallès compta amb laboratori propi, ubicat a Cornellà de Llobregat: “Nosaltres no tenim intermediaris, per tant, podem posar aquests preus tant assequibles”. En aquest laboratori elaboren material remobible i fixe per exemple les fundes, dentadures postisses i implants.

Cal destacar el sistema 3D de microfresat amb el qual no cal prendre mides de la dentadura. Només amb una radiografia aquest aparell ja envia les dades amb quin implant li fa falta al pacient. A part, Dental Vallès compta amb radiologia digital i computoritzada i amb cirurgia guiada.

Actualment, Dental Vallès compta amb 34.800 pacients de Mollet del Vallès i rodalies. Per alguna cosa serà...

Edicions locals