Frankfurt’s Tino, senzillament incomparables

av. Jaume I, 154 - T/93 579 2288 - c/ Ferrer i Guàrdia, 21-23 - T/93 544 5647Ja fa setze anys que els molletans poden gaudir dels deliciosos entrepans del Tino. Amb més de 36 anys d’experiència en el sector, aquest frankfurt té molt clar l’atenció als clients perquè fa tres anys que no ha pujat els preus mantenint sempre la qualitat del producte.  I és que “el TINO” s’ha convertit en un referent a Mollet en el món dels frankfurt, ja que compta amb una trentena d’entrepans calents diferents.

Frankfurt’s Tino pot presumir de tenir els preus més assequibles del seu àmbit a la ciutat gràcies al sacrifici i la dedicació posada per l’equip. Un equip que treballa amb la tradició de sempre: “Nosaltres fem la forma tradicional a la plancha i no al bany maria com el hot-dog. Una manera de treballar el prodcute traient el seu màxim rendiment al paladar”, explica el mateix Tino.

En un any, Frankfurt’s Tino elabora entre 40.000 i 50.000 entrepans. Tot això  ho pots comprovar venint a un dels seus locals, a l’avinguda Jaume I, 154 i al carrer Francesc  Ferrer i Guàrdia, 23.

Si no els tastes, no ho sabràs mai!

Edicions locals