Gallecs gaudeix de la seva Festa Major

La festa va començar dijous amb cinema i va acabar diumenge amb havaneres.La Festa Major de Gallecs va començar dijous amb cinema amb la projecció del film En construcción després d'un intercanvi de truites a l'era de Can Carol. El gruix d'activitats va ser divendres a la plaça de l'església de Santa María de Gallecs, que va acollir la quarta edició de El Festival Botifarra a la crisi amb les actuacions d'Universal Rockers (reggae), Roe Delgado & Baboon Roots Band (reggae i dance hall), Els Innombrables (blue i rock) i els Mondaysnights DJ.

Ja al dissabte, l'Associació de Col·leccionistes va instal·lar al matí el Mercat del Destorb Buidem el traster al descampat de l'Església. Per la tarda, els més menuts van poder gaudir de la festa de l'escuma, que va finalitzar amb una xocalatada amb melindros i, a continuació, amb l'espectacle de Poco Chungo Clown. A la nit va tenir lloc el tradicional sopar de germanor. Els assistents van poder reservar l'àpat o bé portar la carmanyola i llogar una cadira per un euro.

La Festa Major va acabar diumenge amb el Mercat d'intercanvi de xapes de cava, la diada castellera amb els Castellers de Mollet i els de Santa Coloma de Gramanet i les Havaneres i el rom cremat a càrrec de Mestre d'Aixa de Vilassar de Mar.


Galeria de fotos (Adrià Solís)

Edicions locals