L'Endroit recupera el tron de la lliga molletana Inter-locals de Pool

L'equip campió estava format per Cristo Márquez, J.C. Sánchez i Said Laoukili.L´Endroit (E1) recupera el tron de la lliga molletana Inter-locals de Pool després d’imposar-se aquest diumenge 133-126 al Life (LF1) en una final molt igualada. De fet, els molletans van remontar 26 boles de diferència a l’actual campió. Amb aquesta victòria, l’Endroit suma 10 títols de Lliga. L'equip campió estava format per Cristo Márquez, J.C. Sánchez i Said Laoukili.

Els finalistes van ser Marc Pi, Àngel Torreblanca i Sergio Macías. Aquest últim va proclamar-se millor jugador de la Lliga per cinquena vegada consecutiva en vèncer 5-2 a Adrián Buda de l’Endroit 3. El premi al millor jugador de Segona se'l va endur Dani Elías (PB89) en guanyar 5-4 a David Gómez (BC2).

El Pool & Beer (PB89) es va proclamar campió de Segona després de guanyar 145-134 al Bar Cristóbal (BC2). La seu de la final de la lliga Inter-local va ser el Pool & Beer. En aquesta edició han participat 140 jugadors dels 7 locals que han format la Lliga, la majoria de Mollet.

Edicions locals