L’Hospital de Mollet posa en marxa una Unitat de Medicina de l’Esport

L’activitat de la Unitat començarà a partir del proper mes de setembre de 2012.

L’Hospital de Mollet posarà en marxa una Unitat de Medicina de l’Esport complementària a la cartera de serveis pública i que comptarà també amb el suport i la coordinació de l’Ajuntament de Mollet del Vallès i les instal·lacions esportives municipals de Ca N’Arimon.

L’Hospital compta amb les instal·lacions necessàries per dur a terme aquesta activitat i amb l’autorització preceptiva del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

La Unitat oferirà la possibilitat de realitzar les revisions bàsiques o més especialitzades per a tots aquells esportistes que practiquin esport federat o a títol individual per un metge especialista en Medicina de l’Esport, el qual també donarà consell i farà prescripció de l’exercici físic.

Paral•lelament, la Unitat té previst posar a disposició també una cartera de serveis complementària que inclourà, entre d’altres, la fisioteràpia, les teràpies complementàries enfocades a l’esport com l’osteopatia i el quiromassatge, la podologia especialitzada o la nutrició.

L’activitat de la Unitat començarà a partir del proper mes de setembre de 2012.

Edicions locals