Alèxia Putellas visita el Campus d'Estiu del CF Mollet UE

La futbolista del Barça va aconsellar els petits esportistes a la darrera setmana del campus.Alèxia Putellas, nova jugadora del FC Barcelona, va visitar aquest dimecres al matí al Campus d'Estiu Juliol del CF Mollet UE. La futbolista, que tot just arriba de l'Europeu sub-19 amb una medalla de plata, va jugar un partit amb la vintena de participants del Campus i, fins i tot, va poder xerrar amb els joves per dona'ls-hi tot tipus de consells.

El Campus d'Estiu del CF Mollet UE arriba al seva fi després de quatre setmanes de treball i la visita de Putellas ha estat d'excepció. "Estic molt agraïda de poder passar una bona estona amb els joves", va comentar Putellas, que va remarcar, "m'ha agradat veure com l'esport femení arriba en aquests joves i tenen coneixement del món femení futbolístic". De fet, Putellas acaba de fitxar pel FC Barcelona i afronta la nova etapa, als seus 18 anys, amb tota la il·lusió. "Estic molt contenta de fitxar pel Barça i aquesta temporada lluitarem pels tres títols i confio en fer una bona campanya aquesta propera temporada", va dir la molletana. A més, Putellas els va donar bons consells: "Han de ser feliços jugant a futbol, que disfrutin sobretot. Que s'ho passin bé".

La jugadora del Barça, com a mostra d'agraïment al CF Mollet UE, es va vestir amb la camiseta blanc-i-vermella. "Tot un orgull pel CF Mollet UE que una jugadora de primer nivell mundial pugui posar-se la nostra camiseta", va explicar el president del club, Feliu Tura. En aquest sentit, un dels responsables del Campus, Otger Canals, es va mostrar molt satisfet de la visita d”Alèxia Putellas i de les quatre setmanes de treball. "En aquestes quatre setmanes de Campus han passat una vuitantena de joves i tot ha anat perfecte. I quina millor manera d'acabar que amb la visita d'Alèxia Putellas. Els nens s'ho han passat molt bé i han pogut estar ben a prop d'ella, és tot un exemple pel jovent", va dir Canals.

Tot plegat el Campus d'Estiu CF Mollet UE acabarà aquest divendres després de quatre setmanes intenses de sessions.

Edicions locals